Over SB Vastgoedontwikkeling B.V.


SB Vastgoedontwikkeling B.V. is een jong bedrijf maar met veel ervaring. Het bedrijf heeft twee eigenaren, te weten Jaap Boer en Dennis Siebes. Jaap Boer is al ruim 30 jaar in het vastgoed actief als bouwkundig tekenaar en projectontwikkelaar. Dennis Siebes is inmiddels 15 jaar actief aan de commerciƫle kant van het vastgoed. Samen vormen zij het kloppend hart van de onderneming. Zij zijn echter niet alleen. Samenwerking is juist de kracht van dit bedrijf. Daarom werkt SB Vastgoedontwikkeling en haar medewerkers samen met de beste partijen op het gebied van bouwen, duurzaamheid, gebiedsontwikkeling en ontwerp.

Waar staan we voor

Met de expertise en innovatieve, duurzame concepten van ons en onze samenwerkende partners kunnen we vanuit een multidisciplinaire aanpak, praktische en doordachte totaaloplossingen bieden voor alle vastgoedvraagstukken, ideeƫn, wensen en doelen.

Belangrijke speerpunten bij onze werkzaamheden zijn:
- Nul op de meter bouwen.
- Duurzame gebiedsontwikkeling.
- Co-creatie.
- High-end ontwikkeling.

Vertrouwen

Voor SB Vastgoedonwikkeling staat "de mens" centraal. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten en zakenpartners.

We treden elkaar met open vizier en vertrouwen tegemoet. Integriteit, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn hierbij primaire aandachtspunten. Elke medewerker is op zijn of haar integriteit aanspreekbaar. De leiding gaat daarbij voorop in het uitdragen ervan. Integriteit maken we echter niet alleen, maar juist met elkaar. Leidinggevenden scheppen hiervoor het juiste klimaat en vormen hiermee het fundament van ons integriteitbeleid.


NOM

Nul op de meter is wonen zonder energierekening.

Duurzaamheid

Wij richten ons op duurzame gebiedsontwikkeling

Co-Creatie

Samen met u bouwen we de mooiste woningen.

High-end

Al onze ontwikkelingen zijn van topkwaliteit.